Scroll Top

O NAS

V Digitalnici vam celovito ponudbo na področju računalniške opreme in servisa nudimo že od leta 2010. Smo lokalno podjetje, v katerem ste stranke na prvem mestu. Za vaše zadovoljstvo skrbi ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, ki svoje znanje nenehno nadgraduje.

Ukvarjamo se s prodajo in servisom računalnikov in računalniške opreme, naša ekipa pa vam z IT svetovanjem nudi podporo ob vsakem kliku – pomagamo pri reševanju podatkov, varnostnem kopiranju, postavljanju mreže, reševanju težav z elektronsko pošto …

Podjetjem nudimo najem tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, pri čemer vedno pozorno prisluhnemo vašim željam in tako skupaj z vami najdemo optimalno in učinkovito rešitev.

Našim storitvam smo leta 2017 dodali XXL tisk. Naši plakati, tapete, transparenti, pingvini, nalepke ter magneti različnih oblik in formatov so zaradi uporabe vrhunske opreme in materialov primerni tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. Pohvalimo se lahko tudi z najnovejšim in najkvalitetnejšim tiskalnikom za premium foto tisk na trgu, ki vašim fotografijam pomaga zaživeti na platnu ali foto papirju.

Za vse tiste, ki si materiale želite natisniti sami, je v naši poslovalnici na voljo print kotiček. Pri nas je možen tudi najem projektorjev in platna.

V kolikor želite izvedeti več o nas in naši ponudbi, ne oklevajte in nas obiščite v naši poslovalnici na Ogrlici (Ferrarska ulica 10). Potrudili se bomo, da bodo vsa vaša vprašanja odgovorjena, morebitne težave z digitalno opremo pa odpravljene.

 

Računalniška točka d.o.o.
Ferrarska ulica 10
6000 Koper, Slovenija
DDV ID: SI 73447226
MŠ: 3784274000

Tel: +386 (0)59 049 650
Fax: +386 (0)59 049 652
Email: info(pri)digitalnica.si

Urnik:

ponedeljek-petek: 08:00 – 16:00
sobota: zaprto
nedelje in prazniki:
zaprto

Parkirišče:

Pred trgovino: 1 ura brezplačno

Splošni pogoji in pravilnik o nagradnih žrebanjih

2014.06.01 – Pravilnik

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.