Najem tiskalnikov z neomejeno porabo potrošnega materiala !!!

Logo-optiprint-napis

Računalniška točka d.o.o. kot prvi na območju Obale ponujamo podjetjem najem barvnega tiskalnika ali multifunkcijske naprave z neomejeno porabo potrošnega materiala za fiksni mesečni znesek in brez časovne vezave. V ekipi imamo izobražene strokovnjake s področja poslovanja in tehnologije, ki bodo za vas izbrali optimalno rešitev.

All-Inclusive print je svetovna novost, saj za fiksno mesečno najemnino vključuje neomejeno porabo potrošnega materiala, servis in podporo!

Glavne prednosti najema tiskalnika (A4, A3+ printerja ali A4 multifunkcijske naprave):

  • Popolna varnost pred nepredvidenimi stroški servisa, tonerjev (kartuš) ipd.
  • Ni potrebe po začetni investiciji.
  • Fiksen mesečni strošek – točno veste koliko boste vsak mesec plačali za najemnino tiskalnika ki vključuje barve, servis in svetovanje.
  • Brez doplačila za barvne izpise! Fiksna cena ne glede na barvo izpisov!
  • Ni časovne vezave. Tiskalnik lahko najamete tudi za krajše obdobje.
  • Cenovno izjemno ugodno tiskanje/printanje. V primeru da izkoristite 10.000 mesečnih kopij, vsa posamezna barvna kopija stane le 0,0059 evra.
  • Še vedno dvomite? Prepričani smo, da vas bo prepričal brezplačni preizkusni teden!

NOVO: Enotedenski brezplačni preizkus

Se želite prepričati v kvaliteto naše storitve? Tiskalnik dobite na enotedenski preizkus, brez obveznosti.

Pokličite nas – 0590 49 650!

Primerjava2

SKUPAJ VARUJEMO OKOLJE

Običajne kartuše in tonerji niso samo dragi, temveč tudi zelo neprijazni okolju. Vsako leto na odpadu konča več kot 600.000.000 plastičnih tonerjev in kartuš! Pomagajte našemu planetu, prispevajte k čistejšemu okolju in se odločite za zakup neomejenega printanja, ki ne povzroča odpadka v obliki tonerjev in kartuš.

Uporabljamo originalen in neoriginalen potrošni material. Storitev lahko vključuje predelane oziroma ponovno napolnjene originalne kartuše, ki niso proizvod proizvajalca tiskalnika, zato proizvajalec tiskalnika ne daje nikakršnih zagotovil o kakovosti tiska ali specifikacijah tiskalnika. Predelava oziroma ponovna polnitev kartuš, ki jih uporabljamo pri delovanju tiskalnikov, izvirajo izključno z naše strani in ne s strani proizvajalca kartuše/tiskalnika oziroma imetnika pravic intelektualne lastnine na kartušah/tiskalnikih. Imetniki vseh pravic intelektualne lastnine na opremi in napravah, ki jih uporabljamo, so tretje osebe (proizvajalci), razen na opremi, na kateri je izrecno označeno, da je proizvedena z naše strani (npr. zalogovnik črnila). S proizvajalci oziroma distributerji originalne opreme in naprav nismo povezani in ne zastopamo nobenega izmed njih. Glede na to, da vam omogočamo brezplačen preizkus tiskalnika brez obveznosti, smo prepričani, da boste z našo storitvijo zadovoljni. To potrjuje tudi več kot 1.000 obstoječih strank.

Navedene cene ne vsebujejo DDV-ja.