Pogoji najema tiskalnikov

Konec skrbi s tiskalniki!

Naša storitev je svetovna novost, saj vam za fiksni mesečni znesek omogočimo praktično neomejeno barvno tiskanje, saj najem vključuje kar 10.000 barvnih izpisov mesečno. Najem tiskalnika Optiprint vključuje najnovejši tiskalnik ali multifunkcijsko napravo, dostavo in namestitev, vse servise in podporo ter neomejeno porabo potrošnega materiala. Sami zagotovite le še papir in elektriko ter skrbi s tiskanjem ni več.

Uporabljamo originalen in neoriginalen potrošni material. Storitev lahko vključuje predelane oziroma ponovno napolnjene originalne kartuše, ki niso proizvod proizvajalca tiskalnika, zato proizvajalec tiskalnika ne daje nikakršnih zagotovil o kakovosti tiska ali specifikacijah tiskalnika. Predelava oziroma ponovna polnitev kartuš, ki jih uporabljamo pri delovanju tiskalnikov, izvirajo izključno z naše strani in ne s strani proizvajalca kartuše/tiskalnika oziroma imetnika pravic intelektualne lastnine na kartušah/tiskalnikih. Imetniki vseh pravic intelektualne lastnine na opremi in napravah, ki jih uporabljamo, so tretje osebe (proizvajalci), razen na opremi, na kateri je izrecno označeno, da je proizvedena z naše strani (npr. zalogovnik črnila). S proizvajalci oziroma distributerji originalne opreme in naprav nismo povezani in ne zastopamo nobenega izmed njih. Glede na to, da vam omogočamo brezplačen preizkus tiskalnika brez obveznosti, smo prepričani, da boste z našo storitvijo zadovoljni. To potrjuje tudi več kot 1.500 obstoječih strank.

Zakaj najeti tiskalnik pri nas?

 • Omogočamo vam brezplačni testni teden brez obveznosti, v katerem lahko tiskalnik neomejeno uporabljate.
 • Fiksna cena najema ne glede na barvo izpisov: barvno = črno-belo.
 • Brez dolgoročne pogodbene vezave in začetne investicije.
 • Porabite lahko praktično neomejeno količino črnil. Edina omejitev je predpisana zmogljivost tiskalnika, to je 10.000 izpisov mesečno.
 • Cenovno izjemno ugodno tiskanje. V primeru, da izkoristite vključenih 10.000 mesečnih izpisov, vas posamezen barvni izpis stane le 0,0059 €.
 • Popolna varnost pred nepredvidenimi stroški servisa in dragim nakupom tonerjev ali kartuš.
 • Najem vključuje vse servise in podporo.
 • Kakovostne in zmogljive naprave.
 • S 100 % barvnimi izpisi lahko povečate prepoznavnost vašega podjetja.
 • Ekološka rešitev: ljudje vsako leto zavržemo 600.000.000 tonerjev in kartuš, kar bistveno obremeni okolje med procesom izdelave in odlaganjem na smetišče. Z najemom tiskalnika Optiprint v njegovi celotni življenjski dobi zavržete bistveno manj kartuš, kot če bi uporabljali originalne kartuše.
 • Slovenska rešitev: storitev ponujamo na podlagi lastne tehnološke inovacije.

Še vedno dvomite? Prepričani smo, da vas bo prepričal neobvezujoč brezplačni preizkusni teden! Pokličite nas na 0590-49-650!