Scroll Top

IZDELAVA FOTOGRAFIJ

Fotografije na papirju imajo večjo simbolično vrednost od digitalnih. Tega se zavedamo tudi v Digitalnici, kjer Vam ponujamo različne možnosti izdelave le-teh. Slikovne datoteke na različnih medijih nam lahko prinesete v poslovalnico, ponujamo pa tudi možnost naročila fotografij prek spleta z uporabo programa FotoPlus.

FOTO PLUS

S klikom na spodnjo sliko snemite program, s pomočjo katerega lahko pošljete v izdelavo Fotografije, Foto knjige ter ostala Foto darila.

Fotografije se preko interneta prenesejo v laboratorij, kjer se izdelajo in pošljejo v Digitalnico. O njihovem prihodu Vas bomo obvestili po telefonu, fotografije pa bodo pri nas počakale na Vaš prevzem in plačilo. Pri takem načinu prevzema se izognete stroškom pošiljanja, rok izdelave fotografij pa je v povprečju 3 delovne dni.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.